Performanţă istorică pentru Cătălina Ponor. Sportiva a obţinut aurul la concursul de la bârnă din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică, probă la care Larisa Iordache a fost premiată cu medalia de bronz

DISTRIBUIȚI

Performanţă istorică pentru Cătălina Ponor. Sportiva a obţinut aurul la concursul de la bârnă din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică, probă la care Larisa Iordache a fost premiată cu medalia de bronz. Cătălina Ponor, multiplă medaliată olimpică, modială şi europeană, are deja la cei 29 de ani ai săi, 23 de medalii, dintre care 11 de aur.

Victoria vine după ce ieri, Marian Drăgulescu a obţinut la aceeaşi competiţie medalia de aur la sol.

După ce a câştigat 7 medalii de aur la europene, Cătălina ponor a mai adăugat încă una în impresionantul său palmares. Exerciţiul său aproape perfect a obţinut din partea juriului 14,566 puncte, ceea ce a dus-o pe sportivă direct pe primul loc de pe podium. Un succes cu atât mai important cu cât Cătalina se calificase cu a 4-a notă în finală.

Cătălina Ponor nu a fost singura care ne-a făcut mândrii la competiţia de la Cluj-Napoca. Larisa Iordache a urcat şi ea pe podium, obţinând bronzul, medalia de argint revenindu-i olandezei Eythora Thorsdottir.

Iniţial, Cătălina Ponor a fost calificată şi la sol, dar a ratat ultimul act după declanşarea notei, în absenţa unui element obligatoriu în exerciţiu.

Iar dacă privim puţin în colecţia Cătălinei Ponor, vom vedea că românca a obţinut deja, până la vârsta de 29 de ani, 23 de medalii, dintre care trei la Atena, la Olimpiadă.