Pe şantierul Big Build nu se construiesc doar case, ci se construiesc vise, iar PRIMA TV a ales să nu rămână indiferentă. Aceasta este casa PRIMA TV, unde va sta una dintre cele 36 de familii beneficiare

DISTRIBUIȚI

36 de familii din Bacău cred din nou în oameni şi în bunătatea lor, văzând cum nişte necunoscuţi ajută ca visele lor să devină realitate. Se întâmplă pe şantierul Big Build, acolo unde Habitat for Humanity readuce speranţa în sufletele unor familii nevoiaşe şi schimbă destinele acestora. Până vineri, locuinţele vor fi gata cu ajutorul a sute de voluntari români şi străini.

După ce a terminat liceul, Alina a plecat în străinătate. Acolo s-a şi căsătorit, însă din cauza neînţelegerilor, mariajul ei nu a rezistat aşa că, în 2012 a divorţat.

De atunci, locuieşte în România, alătui de cei doi copii ai săi, în casa părinţilor.

În România a vrut să înceapă o viaţă nouă. Şi-a găsit un loc de muncă, însă cu salariul pe care îl câştiga, dorinţa ei de a avea o casă pentru cei doi copii ai săi părea imposibil de realizat. Totul, până când bunicul băieţilor a auzit de proiectul Habitat for Humanity.

Cei doi băieţi reprezintă totul pentru Alina şi, spune ea, o casă a lor le-ar putea face copilăria mai fericită.

Băieţii frecventează Şcoala Gimnazială Mihai Drăgan din Bacău şi învaţă exemplar, după cum o arată chiar notele din carnet.

Şi chiar dacă nu au idee cum va arăta viitoare lor casă, ştiu că se vor simţi bine în ea, aşa că băieţii şi-au făcut deja planuri.

Acum, visul lor de a avea propria casă prinde contur şi se transformă în…realitate.

Şi chiar dacă de meserie nu sunt constructori, voluntarii au făcut tot posibilul ca acest lucru să nu se vadă, iar casele să fie făcute…ca la carte.

Voluntariatul este un gest nobil, aşa că şi noi am ales să ne implicăm.

Pe şantierul Big Build nu se construiesc doar case, ci se construiesc vise, iar PRIMA TV a ales să nu rămână indiferentă. Aceasta este casa PRIMA TV, unde va sta una dintre cele 36 de familii beneficiare.

Cei peste 450 de voluntari români şi străini din cadrul organizaţiei Habitat for Humanity România vor schimba viaţa a 36 de familii încercate de viaţă în doar 5 zile.