Pe o asemenea căldură, medicii ne recomandă să evităm pe cât posibil expunerea îndelungată la soare şi, dacă putem, să stăm în casă la orele amiezii. Nu toţi au ascultat şi stat în casă. Mulţi au ales să se bălăcească refugiat încă de dimineaţă. Piscinele şi ştrandurile, spre exemplu, au fost neîncăpătoare astăzi

DISTRIBUIȚI

Şi în Capitală oamenii au cautat soluţii pentru a se răcori într-o zi caniculară cum a fost şi cea de azi. Bucureştiul s-a topit la 40 de grade celsius şi pentru că nu au plecat la mare, cei mai mulţi au combătut codul portocaliu la…. ştrand. Aşa că la piscină, nu a fost loc nici să arunci un ac. La fel a procedat şi Traian Băsescu, care s-a distrat în piscină cu cei doi nepoţi ai săi.

Pe o asemenea căldură, medicii ne recomandă să evităm pe cât posibil expunerea îndelungată la soare şi, dacă putem, să stăm în casă la orele amiezii. Nu toţi au ascultat şi stat în casă. Mulţi au ales să se bălăcească refugiat încă de dimineaţă.

Piscinele şi ştrandurile, spre exemplu, au fost neîncăpătoare astăzi.

Animatoarele în costume de baie au fost în centrul atenţiei.

Însă nici oamenii de pe margine nu s-au lăsat mai prejos. Lumea a dansat şi s-a distrat cât a fost ziua de lungă.

Alţii, au venit la ştrand pentru a face cuceriri.

Nu contează însă cu ce scop au venit. Cert este că au reuşit să îmbine utilul cu plăcutul. S-au şi distrat, dar au reuşit şi să fenteze încă o zi toridă de vară.