Pe modelul: „Orice faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită!”, o pensionară din Târgu Jiu, care a investit banii familiei pentru a face renovări în blocul în care locuieşte, a fost amendată de Poliţia Locală

DISTRIBUIȚI

Pe modelul: „Orice faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită!”, o pensionară din Târgu Jiu, care a investit banii familiei pentru a face renovări în blocul în care locuieşte, a fost amendată de Poliţia Locală. După ce muncitorii plătiţi de bătrână s-au apucat de lucru pe casa scării, au început şi problemele. O vecină, angajată a poliţiei rutiere, a sesizat autor-ităţile, deranjată că muncitori făceau prea mult zgomot. Aşa se face că pensionara a fost amendată cu 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Tomiţa are 65 de ani şi s-a gândit în urmă cu ceva timp să investească nişte bani în clădirea în care locuieşte. Pentru că n-a găsit înţelegere la ceilalţi locatari, femeia a vorbit cu fiul ei, care lucrează în Suedia, şi l-a rugat să-i trimită bani pentru a înfrumuseţa scara blocului.

Zis şi făcut! Muncitorii plătiţi de femeie au schimbat uşa de la intrare cu una din PVC, au înlocuit geamurile sparte, au zugrăvit scara blocului şi au amenajat uscătoria folosită de toţi vecinii.

Întreaga lucrare a costat-o pe femeie peste 1.000 de lei. Însă, în loc să primească laude din partea vecinilor pentru efortul depus, femeia s-a ales cu o amendă. Nu doar că n-a părut încântată de mordernizare, dar o vecină a şi reclamat-o pe bătrână la poliţie pe motiv că muncitorii angajaţi să înfrumuseţeze scara fac prea multă gălăgie.

Dezamăgită, pensionara a plătit amenda, însă nu va renunţa la lucrările de modernizare a scării.