Pe lumină, Vama Veche a arătat mai tristă… Exuberanţa de-astă noapte a mai îngheţat un pic, de vină fiind fie frigul, fie faptul că petrecăreţii încă nu -şi făcuseră încălzirea. Oricum, toată lumea a spus că vacanţa este una reuşită şi că nimeni nu pleacă acasă până luni seară

DISTRIBUIȚI

Pe lumină, Vama Veche a arătat mai tristă… Exuberanţa de-astă noapte a mai îngheţat un pic, de vină fiind fie frigul, fie faptul că petrecăreţii încă nu -şi făcuseră încălzirea. Oricum, toată lumea a spus că vacanţa este una reuşită şi că nimeni nu pleacă acasă până luni seară. Cu atât mai mult cu cât preţurile şi condiţiile din Vamă sunt pentru toate gusturile, iar vamaioţii spun că se pot distra şi fără bani.

După ce azi-noapte au dansat pe ringurile special amenajate, pe mese, sau direct pe plajă, azi vamaioţii s-au mai liniştit… Au moţăit la soare, cu gândul la ce vor face de-acum încolo.

Chiar dacă şi-a schimbat imaginea, Vama atrage încă rebelii. Turişti de toate vârstele vin aici ca să resprie aerul liber al unei staţiuni fără inhibiţii.

Plaja din Vamă este aproape plină de corturi, pentru că e gratis să le instalezi aici. Compartiv, o noapte la camping costă 10 lei. Oricum ieftin, pentru că un loc la gazdă, de exemplu, e de cinci ori mai scump. Sunt şi hoteluri de 4 stele, unde o camera dublă ajunge la 430 lei, dar acolo merg doar fiţoşii.

Minivacanţa de 1 mai se va încheia luni seară, pentru că de marţi toată lumea se reîntoarce la serviciu.