Pe Litoral, este deja o tradiţie ca toată lumea să se distreze, imediat după slujba de Înviere. La fel se va întâmpla şi anul acesta, pentru că foarte multe cluburi au program în Noaptea Sfântă

DISTRIBUIȚI

Pe Litoral este deja o tradiţie ca toată lumea să se distreze, imediat după înviere! La fel se va întâmpla şi anul acesta, pentru că foarte multe cluburi au program în noaptea sfântă. Patronii au pregătit şampanie şi băuturi fine, iar în meniu sunt şi multe alte delicatese. Importantă este însă buna dispoziţie, de care se vor ocupa DJ renumiţi.

La Constanţa, anul acesta slujba nu va mai avea loc pe plajă, ci în parcul arheologic de lângă catedrala arhiepiscopală.

În cluburile de noapte din Mamaia, o masă rezervată pentru noaptea de Înviere costă de la 200 de lei până la 500 de lei. Sumele cu adevărat mari vor fi aruncate, însă, pe şampanie. Cea mai ieftină sticlă costa 400 de lei, iar cea mai scumpa poate depasi cateva mii de euro. Banii nu sunt însă o problemă pentru clienţii acestor localuri.

Pentru cei care nu se încadrează la categoria „petrecăreţi” , restaurantele au pregătit meniuri speciale, care costă în jur de 70 de lei de persoană.