Pe Andreea Bănică a prins-o Anul Noul în apropierea unei benzinării din Brăila. Vedeta a fost pe drumuri, între concerte, în noaptea de Revelion aşa că trecerea dintre ani i-a prins pe ea, pe soţul ei Lucian şi pe dansatoarele artistei în maşină

DISTRIBUIȚI

Pe Andreea Bănică a prins-o Anul Noul , pe stradă, în apropierea unei benzinării din Brăila. Vedeta a fost pe drumuri, între concerte, în noaptea de Revelion aşa că trecerea dintre ani i-a prins pe ea, pe soţul ei Lucian şi pe dansatoarele artistei în maşină. Ca să nu rateze momentul au tras pe dreapta, au desfăcut şampania şi şi-au urat la mulţi ani, în stradă, fără să-i neglijeze nici pe cei care erau atunci în apropiere. Înainte să plece de acasă spre concerte, Andreea a ţinut să se lase sorcovită de colindători.

Primul revelion, după ce a devenit a doua oară mamă, a prins-o pe Andreea Bănică pe drumuri. Înainte să plece de acasă, artista a deschis uşa casei micilor colindători din cartier care au venit cu sorcova.

Şi după aşa doză dublă de urări de bine pentru noul an, colindătorii au fost răsplătiţi pe măsură.

Artista a plecat apoi la drum, împreună cu soţul ei, Lucian şi dansatoarele. Înainte de miezul nopţii au tras pe dreapta, în apropierea unei benzinării, şi au aşteptat în stradă trecerea în noul an. Deschisă şi prietenoasă, din fire, Andreea i-a chemat să se alăture găştii şi pe cei care arau în acel moment în apropiere.

Micul Revelion în stradă, al Andreei, a fost plin de veselie şi iubire, căci artista a avut grijă să-şi copleşească soţul cu dragoste la intrarea în noul an.

Urările de an nou s-au îndreptat şi către fanii artistei.