Pe 17 iunie, Capitala va deveni oraşul muzicii pop-rock. Trupa Kings of Leon este pregătită să ofere fanilor din România un concert incendiar

DISTRIBUIȚI

Pe 17 iunie, Capitala va deveni oraşul muzicii pop-rock! Trupa Kings of Leon este pregătită să ofere fanilor din România un concert incendiar. Iar asta nu este tot! În deschiderea show-ului va cânta nimeni alta decât Laura Pergolizzi. Artista a mai susţinut un concert în ţara noastră şi anul trecut, iar întâlnirea cu publicul a fost un real succes.

Concertul trupei Kings of Leon este unul dintre cele mai aşteptate ale anului. Rockerii din Nashville sunt pregătiţi să facă atmosferă pe Arena Naţională din Bucureşti. Show-ul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formaţiei, intitulat „Walls”.

Albumul este al şaptelea din cariera lor de 14 ani. Cei care vor veni la concert vor avea ocazia s? asculte piesele consacrate – Sex on fire sau Use somebody, dar si piese noi precum „Reverend” ?i „Waste a Moment”.

În deschidere va cânta Laura Pergolizzi, cunoscută mai bine ca LP. Artista vine pentru a doua oară în România, după ce show-ul ei de anul trecut a fost un succes. Hitul „Lost on You” a făcut înconjurul Europei şi a propulsat-o în topurile celor mai difuzaţi artişti din vara trecută.

Cu un look androgin şi o voce care sparge toate tiparele, LP se află şi ea în plin turneu de promovare al celui de-al patrulea album de studio. Recent, a lansat un nou single, „When We’re High”. Iubitorii de muzică bună trebuie să se grăbească dacă vor să îşi vadă favoriţii pe scenă. Biletele se vând în continuare ca pâinea caldă.

Trupa a vândut deja peste 18 milioane de albume în întreaga lume şi a câştigat două premii Grammy pentru piesele „Use Somebody” şi „Sex on Fire”.