Patru suflete sunt nevoite să supravieţuiască cu doar 360 de lei pe lună! Vorbim despre o mamă cu trei copii, părăsită de soţ şi uitată de propria-i familie. Femeia trăieşte temporar în casa fostei soacre, dar este nevoită să îşi caute o altă locuinţă. Cu banii care îi intră lunar în casă, din alocaţiile copiilor, tânăra mamă nu reşeşte nici să le asigure micuţilor ei o masă caldă zilnic

DISTRIBUIȚI

Patru suflete sunt nevoite să supravieţuiască cu doar 360 de lei pe lună!  Vorbim despre o mamă cu trei copii, părăsită de soţ şi uitată de propria-i familie. Femeia trăieşte temporar în casa fostei soacre, dar este nevoită să îşi caute o altă locuinţă. Cu banii care îi intră lunar în casă, din alocaţiile copiilor, tânăra mamă nu reşeşte nici să le asigure micuţilor ei o masă caldă zilnic. Cu toate astea, nici nu se gândeşte nicio clipă ca ea să renunţe la copii.

Geanina are trei copii minori pe care îi îngrijeşte singură. După ce soţul ei a părăsit-o, fosta ei soacră a decis să o lase să rămână în locuinţa ei, temporar .

Copiii au iubirea mamei, însă asta nu le ţine de foame. Alberto, băiatul cel mare, este în clasa a treia. Iubeşte fotbalul, iar pentru asta reprezentanţii de la Asociaţia Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor i-au sărit în ajutor. Aşa că, după şcoală băiatul merge la asociaţie unde primeşte o masă caldă şi îşi face temele. Apoi, seara, dă fuga la antrenamente şi nu le ratează niciodată.

Fratele lui Alberto merge la grădiniţă, iar sora cea mică are doar doi ani. Nevoile sunt multe pentru cei mici, dar se resemnează cu ce au.

Geanina îi are alături doar pe copiii ei. După căsătoria cu tatăl lor, nici măcar părinţii ei nu i-au mai rămas alături.

Alberto nu vrea să renunţe la fotbal. Idolul lui este Cristiano Ronaldo şi vrea să ajungă un jucător la fel de bun ca el.

Acum, Geanina încearcă să le fie micuţilor ei  şi mamă şi tată.

Cei patru îşi doresc să aibă o locuinţă doar a lor,  fără să mai stea cu teama de a ajunge pe străzi..

Dacă vreţi să îi ajutaţi pe Alberto şi pe fraţii lui o puteţi face cu un simplu sms cu textul „AJUT”  la 8844 şi donaţi doi euro.