Patru poliţişti din Capitală au reuşit să dea petrecerea ce le-ar putea aduce excluderea din Ministerul de Intene. În timpul orelor de program, s-au adunat, toţi îmbrăcaţi în uniforme şi cu maşina de serviciu, pentru a încinge un grătar într-o hală părăsită

DISTRIBUIȚI

Patru poliţişti din Capitală au reuşit să dea petrecerea ce le-ar putea aduce excluderea din Ministerul de Intene. În timpul orelor de program, s-au adunat, toţi îmbrăcaţi în uniforme şi cu maşina de serviciu, pentru a încinge un grătar într-o hală părăsită din cartierul Giuleşti. Pentru ca masa să meargă bine, agenţi şi-au pus şi muzică de petrecere la autoturismul inscripţionat cu însemnele Poliţiei Române.

Ca să fie siguri că rămâne memorabil totul, poliţiştii au imortalizat momentul cu telefonul mobil. În timp ce unul filma, altul dansa şi ceilalţi întorceau carnea pe grătar. Isprava a fost văzută şi de şefii lor. Cei patru sunt cercetaţi disciplinar acum. Potrivit Poliţiei Capitalei, agenţii sunt de la secţia 4 iar imaginile au fost filmate în urmă cu zece zile.