Patru oameni au fost grav răniţi într-un accident produs într-o intersecţie din Medgidia! De vină ar fi fost un şofer care nu a dat prioritate, în momentul în care a ieşit de pe un drum secundar

DISTRIBUIȚI

Patru oameni au fost grav răniţi într-un accident produs într-o intersecţie din Medgidia! De vină ar fi fost un şofer care nu a dat prioritate, în momentul în care a ieşit de pe un drum secundar, spun poliţiştii. De data asta a scăpat cu viaţă, dar în astfel de situaţii, impactul este de obicei mortal.

Unul dintre şoferi, care venea dinspre strada Silozului, a intrat pe Drumul Naţional fără să se asigure, spun poliţiştii, şi inevitabil a produs un teribil accident. Maşina lui a lovit-o pe cea care era condusă regulamentar, pe drumul cu prioritate, de o femeie.

Imediat, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Au fost trimise mai multe echipaje de la serviciul de ambulanţă, dar şi autospeciala de transport victime multiple de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Patru persoane erau rănite şi aveau nevoie de îngrijiri urgente.

Poliţiştii rutieri au stabilit că nici unul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice.