Patru case din Târgu-Jiu au fost distruse de flăcări, în două incendii izbucnite succesiv. Într-una dintre locuinţe era o bătrână bolnavă, pe care nimeni nu a mai putut să o scoată în viaţă

DISTRIBUIȚI

Patru case din Tg-Jiu au fost distruse de flăcări, în două incendii izbucnite succesiv. Din păcate, într-una dintre locuinţe era o bătrână bolnavă, pe care nimeni nu a mai putut să o scoată în viaţă. După ce au stins focul, pompierii au găsit-o în pat, carbonizată. În timpul intervenţiei, un militar a fost rănit uşor şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Prima alarmă s-a dat când abia se înserase. Cineva a sunat la 112 şi a cerut urgent ajutorul pompierilor, spunând că un vecin a dat foc unor gunoaie. Din cauza vântului puternic, flăcările au fost purtate haotic şi duse spre casele din împrejurimi.

În acest timp, toţi vecinii aşteptau îngrijoraţi ca pompierii să stingă vâlvătaia care devenea tot mai mare.

Cauza izbucnirii incendiului încă nu a fost stabilită, dar proprietarii caselor sunt convinşi că bătrânul care a dat foc gunoaielor este vinovat. 

Câteva ore mai târziu, pompierii au fost solicitaţi din nou, într-un cartier mărginaş din Târgu Jiu. O casă în care locuia singură o bătrână ardea cu flăcări uriaşe.

Pănă la urmă, focul a fost stins, dar nici în acest caz nu a fost stabilită cauza izbucnirii incendiului.

Pentru că urmează cel puţin două zile de ger cumplit, pompierii avertizează pe cei care au sobe să nu le supraîncarce, ca să evite prodecerea de noi tragedii.