Patru case din sectorul 1 au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, proprietarii au reuşit să se salveze la timp şi au privit neputincioşi cum munca de-o viaţă se face scrum

DISTRIBUIȚI

Incendiu de proporţii în Capitală. Patru case din sectorul 1 au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, proprietarii au reuşit să se salveze la timp şi au privit neputincioşi cum munca de-o viaţă de face scrum. Şi în Prahova a fost desfăşurare de forţe noaptea trecută după ce aşezământul social de la Valea Screzii a ars din temelii. Din fericire, clădirea nu era locuită.

Alarma s-a dat în jurul orei 3, când un apel la 112 anunţa că flăcări puternice au cuprins patru locuinţe din sectorul 1. Până la sosirea pompierilor, proprietarii au au scos din case ce au mai putut să salveze şi au părăsit casele. Cel mai probabil, vâlvătaia a pornit de la o sobă supraîncărcată. Pentru că în acea zonă, casele sunt lipite una de alta, flăcările s-au extins şi la alte trei case.

Noaptea trecută a adus ghinioane şi la un aşezământ social din Prahova, acolo unde părintele Tănase are grijă de peste 400 de suflete. Una dintre casele ridicate de curând pe Valea Screzii a luat foc. Din fericire, aşezământul nu era locuit.

25 de pompieri cu 6 autospeciale s-au luptat cu focul mai bine de patru ore. Cel mai probabil, spun salvatorii, incendiul a izbucnit de la o ţigară aruncată în zonă.