Patronul unei companii de turism murit, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din Piaţa Alba Iulia din Capitală! Firma pe care o administra avea probleme financiare, însă cei care l-au cunoscut pe bărbat spun că e posibil ca acesta să se fi împrumutat la cămătari sau să fi jucat la Bursă

DISTRIBUIȚI

Patronul unei companii de turism murit, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din Piaţa Alba Iulia din Capitală! Firma pe care o administra avea probleme financiare, însă cei care l-au cunoscut pe bărbat spun că e posibil ca acesta să se fi împrumutat la cămătari sau să fi jucat la Bursă. Turiştii care au cumpărat pachete prin agenţie au sunat disperaţi la Ministerul Turismului pentru a se interesa ce se va întâmpla cu banii şi vacanţele lor. Cel mai probabil o parte dintre ei îşi vor primi banii înapoi. Cu siguranţă vor fi şi oameni nemulţumiţi pentru că agenţiile de turism sunt asigurate în limita a 50 de mii de euro, iar pachetele deja vândute depăşesc cu mult această sumă.

Paznicul blocului în care locuia omul de afaceri a fost cel care ieri dimineaţă, aproape de ora şapte, a sunat la numărul de urgenţă 112, după ce a auzit o bubuitură puternică. La faţa locului au sosit imediat echipaje de ambulanţă şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.

Trupul bărbatului a fost ridicat şi transportat la INML pentru autopsie, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. George Negru era patronul unei companii renumite de turism. Angajaţii firmei au anunţat imediat decesul printr-un mesaj publicat pe site-ul agenţiei.

 

„Sincere condoleanţe pentru cel care a fost colegul şi directoul nostru. Colectivul îndurerat.” A fost mesajul angajaţilor.

 

Cei care l-au cunoscut spun că ar fi auzit zvonuri potrivit cărora omul de afaceri ar fi jucat la Bursă fără succes.

George Negru activa în turism de peste 30 ani, agenţia lui de turism fiind una dintre primele agenţii din România. Speriaţi de vestea că patronul agenţiei de la care şi-au cumpărat pachetele cu servicii pentru vacanţă s-a sinucis, zeci de turişti au sunat disperaţi la Ministerul Turismului pentru a se interesa ce se va întâmpla cu banii lor. Cel mai probabil, mulţi dintre ei vor fi despăgubiţi.

O sumă mult prea mică, sunt de părere agenţii de turism, având în vedere că suma pachetelor oferite de o agenţie poate ajunge la câteva sute de mii de euro. În aceste condiţii, mulţi turişti ar putea rămâne cu banii daţi, dar fără vacanţa promisă. Nu doar turiştii au de suferit. Operatorii de turism colaborează la rândul lor cu agenţii mai mici, care ar putea să nu îşi mai primească nici ele banii. În situaţia dată, reprezentanţii companiilor din turism sunt de părere că este nevoie de o lege a turismului care să le asigure banii celor care plătesc pentru astfel de servicii.