Patronul clubului Bamboo, Giosue Castellano, împreună cu designerul Cătălin Botezatu au organizat o conferinţă de presă. Angajaţii clubului au povestit cum au reuşit să scoată din flăcări sute de persoane

DISTRIBUIȚI

Un pas înainte pentru procurorii care instrumentează dosarul deschis ca urmare a incendiului produs în clubul Bamboo! După 5 zile de la dezastru,  anchetatorii au reuşit să intre în imobilul distrus în totalitate de flăcări. Totodată au apărut în spaţiul public şi primele imagini filmate de clienţii clubului, imediat după ce a izbucnit incendiul.

Cu ajutorul administratorului au mers în zona de birouri de unde au ridicat 3 sisteme de stocare a imaginilor.. Sistemele au fost afectate de incendiu, dar oamenii legii speră ca într-un final să poată vizualiza ce s-a întâmplat înainte de dezastru.

Tot astăzi, patronul clubului Bamboo, Giosue Castellano, împreună cu avocaţii săi şi cu administratorul clubului dar şi cu bunul său prieten Cătălin Botezatu au organizat o conferinţă de presă.

Angajaţii clubului au povestit cum au reuşit să scoată din flăcări, în siguranţă, sute de persoane.

În zilele următoare anchetatorii vor reveni la locul incendiului pentru a efectua cercetarea la faţa locului. Peste 50 de persoane au fost audiate în acest dosar, deschis pentru distrugere din culpă având ca urmare rănirea mai multor persoane.