Pastramă, mititei, cârnăciori, sărmăluţe şi fasole cu ciolan, stinse cu un pahar de must sau de vin fiert. Numai enumerându-le ni se face poftă. Dar dacă am am pune la socoteală şi mirosul îmbietor al bucatelor alese e clar că în Parcul Naţional a fost mare înghesuială. Şi cvum după o masă copioasă merge o prăjitură delicioasă, n-au lipsit nici deserturile tradiţionale, de la langoşi la torturi de casă

DISTRIBUIȚI

Pastramă, mititei, cârnăciori, sărmăluţe şi fasole cu ciolan, stinse cu un pahar de must sau de vin fiert. Numai enumerându-le ni se face poftă. Dar dacă am am pune la socoteală şi mirosul îmbietor al bucatelor alese e clar că în Parcul Naţional a fost mare înghesuială. Şi cvum după o masă copioasă merge o prăjitură delicioasă, n-au lipsit nici deserturile tradiţionale, de la langoşi la torturi de casă şi, desigur, plăcinta de sezon, cu dovleac. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta papilele gustative.

Cum nicio masă nu merge fără carne, nu e de mirare că cele mai mari cozi au fost la bucatele din porc şi oaie.

La mare căutare au fost şi brânzeturile şi mezelurile, pregătite tot după reţete maramureşene.

Dacă nu vă încumetaţi la horinca de Maramureş, puteţi stinge mâncarea şi cu un pahar de must proaspăt.

Dacă v-am făcut poftă de mâncare bună şi de un pahar de must sau de vin fiert, mai puteţi veni în Parcul Naţional până la ora 23.