Pasiunea pentru cai, eleganţa şi adrenalina trăită la cote maxime şi-au dat întâlnire, în acest weekend, în apropierea Bucureştiului. Sute de spectatori au trăit experienţe unice la un show ecvestru de zile mari, care a adunat zeci de competitori din cinci ţări

DISTRIBUIȚI

Pasiunea pentru cai, eleganţa şi adrenalina trăită la cote maxime şi-au dat întâlnire, în acest weekend, în apropierea Bucureştiului. Sute de spectatori au trăit experienţe unice la un show ecvestru de zile mari, care a adunat zeci de competitori din cinci ţări. Caii eleganţi, plimbările cu autoturisme de lux şi aventura din parcul de ditracţii au meritat pe deplin,efortul de a pleca din Bucureşti pentru câteva ore, au spus la unison toţi cei prezenţi la eveniment.

Cei care au ajuns în acest weekend pe domeniul din Floreşti au avut parte de experienţe inedite. Oamenii au făcut cunoştinţă cu unii dintre cei mai frumoşi cai din lume.

În cele trei zile de competiţie, 60 de sportivi din cinci ţări s-au întrecut la Floreşti. Au avut de traversat obstacole impresionante, cu cai ce sar şi galopează prin apă.

Un eveniment creat pentru întreaga familie, spun organizatorii. Pentru cei mici a fost amenajat un parc de aventură de poveste, unde puştii şi-au testat limitele.

În acest an, show-ul ecvestru a adus în prim plan Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial.