Părul este traumatizat iarna şi numai tratamentele de hidratare îl pot ajuta să rămână sănătos. După sărbători, agendele saloanelor de înfrumuseţare sunt pline cu programări

DISTRIBUIȚI

Îl prindem, îl purtăm sub căciulă sau îl lăsăm pur şi simplu să îngheţe la temperaturi negative! Părul este.. traumatizat iarna şi numai tratamentele de hidratare îl pot ajuta să rămână sănătos. După sărbători, agendele saloanelor de înfrumuseţare sunt pline cu programări pentru tratamente de întreţinere a părului, adaptate sezonului rece. Noutatea anului este tratamentul pe care are la bază Kawa Kawa, o plantă care creşte în Oceanul Pacific şi este cunoscută pentru calităţile sale în tratarea căderii părului.

Natasha şi-a făcut un ritual din a merge lună de lună la salonul de înfrumuseţare, acolo unde i se aplică pe păr, de fiecare dată, tratamente de hidratare a podoabei capilare.
Când nu a făcut asta, rezultatele au fost dramatice, spune ea.

Stiliştii vă recomandă să-i acordaţi aceeaşi atenţie părului, aşa cum îngrijiţi orice parte a corpului vostru, cu atât mai mult cu cât îl şi coloraţi des în sezonul rece.
Tratamentele revoluţionare în materie de hidratare a părului sunt cele pe bază de Kawa Kawa.

Un astfel de tratament nu presupune să staţi cu orele în saloanele de înfrumuseţare. Acţionează pe principiul unei măşti şi are nevoie de numai câteva minute ca să acţioneze asupra firului de păr.

Kawa Kawa este o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale în stoparea căderii părului şi pentru hrănirea în profunzime, şi de aceea este căutat nu doar de doamne dar şi de bărbaţi.