Pamela Anderson parcă întinereşte pe zi ce trece. La aproape 50 de ani, putem spune despre Pamela că este tot o bombă sexy

DISTRIBUIȚI

Pamela Anderson parcă întinereşte pe zi ce trece. La aproape 50 de ani, putem spune despre Pamela că este tot… o bombă sexy. Vedeta s-a lăsat fotografiată în cele mai incitante poziţii.

Deşi au trecut mai bine de 20 de ani de când suprindea o lume întreagă cu formele de sirenă, nu este prea mare diferenţa dintre Pamela care făcea ravagii în serialul Baywatch şi Pamela de acum. Iar blonda ştie să-şi utilizeze din plin atuurile.

Recent, diva s-a lăsat fotografiată în impostaze incendiare, care i-au scos în evidenţă formele. Pamela a realizat un pictorial în lenjerie intimă, spre deliciul internauţilor. Chiar dacă lumea modelingului este asaltată de tinere care mai de care mai… sexy, iată că Pamela ţine pasul cu biro!

Pamela este o emblemă iconică în showbiz-ul din întreaga lume, iar producătorii lenjeriei intime au preferat-o pe ea să îi reprezinte. Asta pentru că la aproape 50 de ani, debordează de erotism, eleganţă şi graţie.

Mai mult, Pamela a devenit şi ambasador al producătorului repesctiv, aşa că o vom vedea tot mai des în aceste ipostaze. Spre bucuria… domnilor!