Pacient umilit la spitalul Universitar. Omul a fost lăsat să se târască, chinuit de durere, pe hol, fără ca cineva din personalul medical să îl bage în seamă

DISTRIBUIȚI

Scene incredibile surprinse în Spitalul Universitar din Capitală! Umilinţă este puţin spus pentru ce a avut de îndurat un pacient. Acesta a fost lăsat să se târască, chinuit de durere, pe holul spitalului, fără ca cineva din personalul medical să îl bage în seamă. Operat de curând la coloană, bărbatul abia se putea ţine pe picioare. Cu toate astea, nimeni nu i-a adus o targă pentru a fi transportat. Cât despre nepăsare…imaginile vorbesc de la sine. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Imaginile au fost surprinse chiar pe holul Spitalului Universitar. Pacientul a fost adus cu salvarea la unitate şi lăsat în faţa liftului. Deşi era operat de doar două zile, a fost lăsat să se descurce singur până la salonul unde îl aştepta medicul să îl consulte.

Copleşit de durere, pacientul a fost nevoit să se târască în genunchi pe holurile spitalului.

Toate insistenţele familiei de a-l transporta cu targa pe pacient au fost în zadar. Bărbatul a fost urcat pe braţe în lift, iar apoi lăsat…tot în genunchi.
Am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la conducerea spitalului, dar la telefon a răspuns altcineva.

După această conversaţie, nu ni s-a mai răspuns la telefon. Ulterior, am aflat că a la Spitalul Universitar a fost deschisă o anchetă internă.