Orice semn obscen făcut în public poate fi amendat! S-a întâmplat deja la Constanţa, unde un tânăr care a făcut un astfel de gest spre un poliţist aflat în trafic a primit 500 de lei amendă. Omul legii era într-o maşină şi asista la un examen auto, când dintr-un alt autoturism a fost jignit de tânărul mult prea nervos că el picase deja de trei ori proba

DISTRIBUIȚI

Orice semn obscen făcut în public poate fi amendat! S-a întâmplat deja la Constanţa, unde un tânăr care a făcut un astfel de gest spre un poliţist aflat în trafic a primit 500 de lei amendă. Omul legii era într-o maşină şi asista la un examen auto, când dintr-un alt autoturism a fost jignit de tânărul mult prea nervos că el picase deja de trei ori proba. Vă avertizez că urmează imagini care vă pot afecta emoţinoal.

Incidentul s-a petrecut în oraşul Constanţa, în timpul probei practice a examenului auto. Poliţistul evalua o candidată când, dintr-o maşină aflată în apropiere, un tânăr început să îi facă semne obscene.

Iritat, poliţistul l-a urmărit cu maşina de examen şi a reuşit să îl prindă într-o parcare. Acolo i-a chemat şi pe colegii de la rutieră. Individul are 22 de ani şi este cunoscut de poliţişti.

De 3 ori a picat tânărul examenul auto.

Instructorii auto spun că sunt obişnuiţi cu genul acesta de „tratament” din partea şoferilor. Mulţi dintre aceştia uită că şi ei au fost elevi, ori începători.

Tânărul care a făcut semnele obscene şi-a recunoscut fapta şi a anunţat că va plăti amenda.