Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit! Realizatorul în vârstă de 56 de ani a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Voluntari de îngrijitorul vilei. Potrivit primelor date, ar fi vorba despre un infarct. Născut în Rusia, Andrei Gheroghe se numără printre cei mai cunoscuţi realizatori de radio şi televiziune din România

DISTRIBUIȚI

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit! Realizatorul în vârstă de 56 de ani a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Voluntari de îngrijitorul vilei. Potrivit primelor date, ar fi vorba despre un infarct. Născut în Rusia, Andrei Gheroghe se numără printre cei mai cunoscuţi realizatori de radio şi televiziune din România. Totodată, a scris articole, o carte şi a fost şi scenarist, regizor şi realizator de filme documentare. Rămâne în memoria tuturor pentru stilul său acid şi sarcastic, dar şi pentru verticalitatea la care nu a renunţat o clipă în cei peste 20 de ani de carieră. Drum lin, Andrei!
O dispariţie fulgerătoare şi discretă. Pentru Andrei Gheorghe timpul s-a oprit la 56 de ani. Era singur, în locuinţa sa. Anunţul morţii a venit noaptea, după un apel la numărul de urgenţă.
Vestea morţii i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut, l-au iubit ori contestat, deopotrivă. Târziu în noapte, fosta lui soţie, Petruţa a transmis un mesaj impresionant.

PETRUŢA GHEORGHE, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe
„Iubitul meu care nu mai eşti aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar… aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”
Vestea morţii i-a îndurerat şi pe colegii de breaslă ai omului de radio şi televiziune.
Născut în Rusia, pe 14 ianuarie 1962, Andrei Gheroghe se numără printre cei mai cunoscuţi realizatori de radio şi televiziune din România. A debutat în anii ’90, iar stilul sarcastic şi inteligent l-a făcut rapid cunoscut. A stabilit un record atunci când a transmis live la radio e emisiune pentru nu mai puţin de 24 de ore. Totodată, a scris articole, o carte şi a fost şi scenarist, regizor şi realizator de filme documentare. La Prima TV a prezentat emisiunea „Clubul de poker”, un reality show centrat pe jocul de noroc.
În septembrie anul trecut, Andrei Gheorghe, scria pe o reţea de socializare un mesaj plin de amărăciune despre societatea românească.
Necropsia a stabilit că Andrei Gheorghe ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator, provocat, cel mai probabil, de un infarct.
În ultimul interviu acordat, jurnalistul vorbea despre starea de astăzi a României.
SALUTARE NAŢIUNE