Ofiţerul SPP care s-a împuşcat în plină stradă ar fi fost luat în evidenţele medicale cu stări depresive. UIltimul test psihologic l-a trecut cu brio în noiembrie anul trecut, dar problemele medicale ar fi apărut după

DISTRIBUIȚI

Ofiţerul SPP care s-a împuşcat în plină stradă ar fi fost luat în evidenţele medicale cu stări depresive. UIltimul test psihologic l-a trecut cu brio în noiembrie anul trecut, dar problemele medicale ar fi apărut după.Lucian Sanda era doctorand în sociologie, teza lui fiind coordonată, în 2010, de fostul şef SRI Virgil Măgureanu. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil de 9 ani.

Sicriul cu trupul ofiţerului Lucian Sanda a fost ridicat, joi, de familie de la Institutul de Medicină Legală din Capitală. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil în vârstă de 9 ani. În sistemul de apărare lucra de peste 15 ani. Miercuri, înainte de a coborâ din maşină şi de a trage cu arma, el ar fi vorbit cu cineva la telefon, scriu cei de la Mediafax.

Ancheta în cazul morţii angajatului SPP este făcută de parchetul militar. Aici vor fi făcute şi audierile, dar şi analiza probelor ridicate, pentru a putea stabili ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemnea gest. Până la acest moment nu a fost găsit un eventual bilet de adio lăsat de bărbat.