Odată cu noul an, Hollywood-ul a intrat în febra pregătirilor pentru Oscaruri. Cele mai râvnite trofee se vor decerna pe 26 februarie, însă criticii au deja câţiva favoriţi

DISTRIBUIȚI

Odată cu noul an, Hollywood-ul a intrat în febra pregătirilor pentru… Oscaruri. Cele mai râvinite trofee se vor decerna pe 26 februarie, însă criticii au deja câţiva favoriţi.

Criticii de film au intrat deja în jocul presupunerilor şi şi-au desemnat favoriţii pentru cele mai importante categorii. Aşadar, la categoria „Cel mai bun film”, preferatul criticilor este fără doar şi poate pelicula „Manchester by the Sea”, care îi are în distribuţie pe Casey Affleck şi Michelle Williams.

Actriţa Emma Stone care a strălucit alături de Ryan Gosling în musicalul „La La Land” este favorită la categoria „Cea mai bună actriţă”. Însă, mari şanse au şi Natalie Portman pentru rolul din filmul „Jackie”, Annette Bening pentru „20th Century Woman” şi Amy Adams pentru pelicula „Arrival”.

De departe, Casey Afleck, fratele lui Ben, este favoritul categoriei „Cel mai bun actor în rol principal” , tot pentru filmul „Manchester by the Sea”.

Viola Davis are mari şanse să câştige Oscarul anul acesta pentru rolul interpretat în filmul „Fences”.

Actorul de culoare, Mahershala Ali este favorit la categoria „Cel mai bun actor într-un rol seciundar”, pentru rolul interpretat în filmul „Moonlight”.