O viaţă şi o carieră pot fi distruse de un eşec de cuplu. A simţit-o pe pielea lui un poliţist, personajul principal din filmul „Portrete în pădure”, o producţie care va rula şi pe ecranele cinematografelor din România, luna aceasta

DISTRIBUIȚI

O viaţă şi o carieră pot fi distruse de un eşec de cuplu. Poate vi s-a întâmplat şi dumneavoastră, dar cu siguranţa a simţit-o pe pielea lui un poliţist, personajul principal din filmul „Portrete în pădure”. O producţie care va rula şi pe ecranele cinematografelor din România, luna aceasta. Reporterii Prima TV au stat de vorbă despre acest lungmetraj cu regizorul Dinu Tănase, care ne-a vorbit despre marea lui pasiune, filmul.

Inspirat din romanul – Duminica Mironosiţelor – de Dana Dumitru, filmul – Porterete în pădure – reuşeşte să aducă misterul, intriga şi suspansul încă din primele momente de vizionare. În calitate de scenarist, dar şi de regizor, maestrul Dinu Tănase a îmbinat subtil tranziţia de la realitate, la ficţiune şi a condus povestea către un sfârşit dramatic.

Într-un moment bun al carierei, poliţistul, protagonistul filmului, primeşte o lovitură care-l năuceşte şi din care nu îşi mai poate reveni multă vreme. Singurul lucru care îi menţine pasiunea sa pentru meseria de poliţist este să studieze fizionomiile celor din jur.

Lungmetrajul este dedicat tuturor cinefililor pasionaţi de filmele poliţiste.

Dinu Tănase şi-a închinat întreaga viaţă filmului, iar în ultimii 4 ani s-a dăruit complet pentru ca – Porterete în pădure – să poată fi realizat. Filmul are o durată de 90 de minute. Premiera  va avea loc pe data de 24 martie.