O tânără de 22 de ani a murit, iar 4 persoane au fost rănite într-un grav accident produs în Giurgiu. Accidentul a avut loc între două autovehicule care s-au ciocnit după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens

DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 22 de ani a murit, iar 4 persoane au fost rănite într-un grav accident produs în urmă cu câteva minute pe drumul naţional 5.

Dintre cele 4 persoane, 2 erau copii de 3, repsectiv 8 ani.

Accidentul a avut loc între două autovehicule care s-au ciocnit după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu, şoferul unuia dintre autoturisme, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Daia, jud. Giurgiu, a pierdut controlul asupra volanului. Acesta condu ea o Dacia 1310. În urma impactului deosebit de puternic, autovehiculul care a pătruns pe contrasens s-a răsturnat, pasagera din dreapta rămânând încarcerată. Femeia, în vârstă de 22 de ani şi care era soţia şoferului a decedat.

Şoferul celui de-al doilea autovehicul, care circula regulamentar, este un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bucureşti. Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşitrea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală.