O tânără absolventă a facultăţii de Medicină Dentară a fost găsită moartă lângă un bloc din Iaşi. Anchetatorii cred că s-a sinucis, pentru că au aflat că în ultima vreme intrase într-o depresie profundă: terminase de doi ani studiile şi nu reuşise să îşi găsească un loc de muncă

DISTRIBUIȚI

CARIERĂ DE STOMATOLOG SFÂRŞITĂ TRAGIC

O tânără absolventă a facultăţii de Medicină Dentară a fost găsită moartă lângă un bloc din Iaşi. Anchetatorii cred că s-a sinucis, pentru că au aflat că în ultima vreme intrase într-o depresie profundă: terminase de doi ani studiile şi nu reuşise să îşi găsească un loc de muncă…Apropiaţii ei îi ştiau problema şi ştiau cât de mult suferă, dar nicio clipă nu şi-au imaginat că va alege să moară din această cauză. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Larisa Barticel avea 27 ani şi era medic dentist… Doar pe diplomă. Practic nu reuşise să intre într-un cabinet stomatologic. Convinsă că nu-şi va găsi niciodată un loc de muncă, a preferat să-şi pună capăt zilelor sinucidă.

Locuia într-o garsonieră pe care i-o cumpărase mama ei într-un cartier liniştit din Iaşi… Deprimată şi debusolată, a mers acasă la prietenul ei, care locuia la câteva blocuri distanţă, ca să se liniştească…

Prietenul ei a auzit bubuitura şi a ieşit în balcon. A strigat-o, dar Larisa nu i-a mai răspuns… medicii de la ambulanţă au confirmat faptul că a murit în momentul impactului cu solul.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.