O tânără a fost bătută cu sălbăticie de o colegă de şcoală până când şi-a pierdut cunoştinţa. Deşi zeci de oameni au fost părtaşi la scenele violente, nimeni n-a sărit în ajutorul adolescentei

DISTRIBUIȚI

Un nou episod şocant cu eleve agresoare în prim plan. O tânără a fost bătută cu sălbăticie de o colegă de şcoală până când şi-a pierdut cunoştinţa. Deşi zeci de oameni au fost părtaşi la scenele violente, nimeni n-a sărit în ajutorul adolescentei. Totul ar fi pornit de la anumite comentarii şi fotografii indecente făcute publice de către victimă pe o reţea de socializare. Poliţiştii au intrat pe fir şi o cerceteată acum pe eleva bătăuşă.

Episodul halucinant are loc la orele amiezii, în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui. Pe imaginile suprinse de un tânăr, cu telefonul mobil, se vede cum agresoarea o ameninţă pe victimă cu bătaia. De la vorbe, la fapte n-a mai fost decât un pas. La un moment dat, tânăra nervoasă se năpusteşte cu pumnii şi cu picioarele asupra elevei şi o loveşte până când aceasta cade inconştientă la pământ.

Deşi, în jurul lor, tinerii s-au strâns ca la spectacol, niciunul nu a sărit în apărarea adolescentei. Abia după ce fata leşină, câţiva muncitori sar să o ajute şi o stropesc cu apă pe faţă.

Eleva bătăuşă ar fi atacat-o pe victimă pe motiv că aceasta ar fi postat mai multe fotografii indecente în care protagonistă este o prietenă a agresoarei. Poliţiştii au identificat-o pe tânără. Este vorba despre o adolescentă din Vălenii de Sus, aceaaşi fată care, în urmă cu doi ani se transforma într-o aprigă susţinătoare a celor şapte violatori din Văleni şi încuraja violenţa pe reţelele de socializare. Poliţiştii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe.

Şi conducerea liceului a declanşat o anchetă.