O şoferiţă din Ilfov a avut ghinonul să facă accident exact la kilometrul 13, de pe un drum din Buzău. A vrut să evite un câine şi a pierdut controlul volanului

DISTRIBUIȚI

O şoferiţă din Ilfov a avut ghinonul să facă accident exact la kilometrul 13, de pe un drum din Buzău! A vrut să evite un câine şi a pierdut controlul volanului. Maşina a derapat, din cauză că ploua torenţial şi cu grindină, şi a rămas înţepenită cu roţile în sus. Atât femeia cât şi copiii care o însoţeau au scăpat cu viaţă. În schimb, câinele a murit.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 2 B, dinspre Buzău către Brăila, la km 13! Ploua foarte tare, iar vizibilitatea era minimă, aşa că şoferiţa nu a mai putut să evite câinele care îi ieşise în cale.  

Poliţiştii chemaţi la locul accidentului prin serviciul de urgenţă 112 au făcut primele cercetări şi au concluzionat că totul s-a petrecut din cauza animalului.

În maşina femeii mai erau şi copiii ei,  de 3 şi 9 ani. Răniţi uşor, cu toţii au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare.