O şoferiţă cu un bolid de lux a făcut prăpăd aseară în Constanţa. A pierdut controlul volanului, a distrus un stâlp, iar mai apoi a lovit zece autoturisme parcate pe trotuar. În final, bolidul s-a oprit cu roţile în sus pe plafonul a două dintre maşinile avariate. Femeia a coborât singură din maşină, însă a fost transportată la spital pentru investigaţii. Proprietarii autoturismelor lovite se gândesc cu groază dacă vor fi sau nu despăgubiţi de firma la care era asigurată şoferiţa

DISTRIBUIȚI

O şoferiţă cu un bolid de lux a făcut prăpăd aseară în Constanţa. A pierdut controlul volanului, a distrus un stâlp, iar mai apoi a lovit zece autoturisme parcate pe trotuar. În final, bolidul s-a oprit cu roţile în sus pe plafonul a două dintre maşinile avariate. Femeia a coborât singură din maşină, însă a fost transportată la spital pentru investigaţii. Proprietarii autoturismelor lovite se gândesc cu groază dacă vor fi sau nu despăgubiţi de firma la care era asigurată şoferiţa.

Era puţin trecut de miezul nopţii când, în zona Gării Constanţa s-a auzit o bubuitură de parcă ar fi fost o explozie. Oamenii au ieşit imediat la ferestre să vadă ce s-a întâmplat. Imaginea părea desprinsă dintr-un film de acţiune: 11 maşini lovite, răsturnate sau pur şi simplu una peste alta, zăceau acum pe trotuar.

Nimeni nu înţelege cum a fost posibil aşa ceva. Câtă viteză să fi avut femeia care a provocat prăpădul în momentul în care a pierdut controlul volanului? Oamenii vorbesc de cel puţin 150 de kilometri la oră. Rând pe rând, proprietarii maşinilor au aflat şi ei despre grozăvie şi au venit să vadă cu ochii lor ce s-a întâmplat.

Poliţiştii vor stabili însă cu exactitate viteza în momentul impactului, după o expertiză amanunţită. Desi nu a suferit decât răni superficiale, femeia de la volan a fost dusă la spital pentru investigaţii. Analiza făcută cu aparatul alcool-test a relevat că şoferiţa de 36 de ani nu consumase alcool. Pe numele ei a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. Va rămâne fără permis şi, cel mai probabil, va fi bună de plată.