O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit la un depozit de fructe şi legume din localitatea Afumaţi. Pompierii s-au luptat cu flăcările toată noaptea

DISTRIBUIȚI

O persoană a murit şi alta a fost transportată la spital în urma unui incendiu izbucnit azi noapte la un depozit de fructe şi legume din localitatea Afumaţi, de lângă Bucureşti. Pompierii s-au luptat cu flăcările toată noaptea şi au reuşit să stingă incendiul abia spre dimineaţă. A fost o intervenţie dificilă, clădirea fiind în pericol să se prăbuşească. După ce focul a fost lichidat, procurorii criminalişti au rămas să strângă probe pentru a afla cauza izbucnirii incendiului.

Pompierii au fost anunţaţi noaptea trecută în jurul orei două despre izbucnirea unui incendiu în localitatea Afumaţi la un depozit de legume şi fructe. La sosirea primelor echipaje întreaga clădire era cuprinsă de flăcări.

Pompierii s-au luptat toată noaptea să stingă flăcările. Incendiul nu distrus doar depozitul, ci a făcut şi victime.

Bărbatul transportat la spital era conştient. Potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca, el se află internat la secţie de terapie intensivă – toxicologie şi este în stare stabilă. Focul a fost stins în această dimineaţă, iar la faţa locului au rămas procurorii criminalişti. Aceştia au strând probe care îi vor ajuta la identificarea cauzei care a dus la izbucnirea incendiului. Un prim răspuns din partea anchetatorilor ar putea veni în cursul zilei de mâine.