O peliculă mult-aşteptată – al şaselea film Alien – a avut premiera la Londra. În loc de clasicul covor roşu, covorul verde a fost aşternut pentru acest eveniment

DISTRIBUIȚI

O peliculă mult-aşteptată – al şaselea film Alien – a avut premiera la Londra. În loc de clasicul covor roşu, covorul verde a fost aşternut pentru acest eveniment. Aclamatul regizor Ridley Scott, creatorul universului „Alien”, şi-a unit forţele pentru noua peliculă cu actorul Michael Fassbender.

Prima ecranizare Alien, din 1979, cu Sigourney Weaver, este considerată una dintre cele mai bune filme SF din istorie. Acum, seria peliculelor a ajuns la numărul şase. Odată cu „Alien: Covenant”, fanii pot descoperi detalii noi despre îngrozitoarele creaturi extraterestre care au dat coşmaruri unor generaţii întregi.

Pelicula spune povestea unui echipaj al unei nave spaţiale care descoperă ce pare a fi un paradis neexplorat. De fapt, această lume este plină de pericole, la tot pasul. Membrii echipajului, în pericol de moarte, trebuie să scape cât mai rapid de pe acea planetă. Sub regia lui Ridley Scott, filmările pentru această peliculă au fost epuizante fizic.

„Alien: Covenant” are premiera în România săptămâna viitoare, pe 12 mai.