O nouă tragedie a însângerat Drumul Naţional 2, în apropierea municipiului Urziceni! Un accident teribil în care au fost implicate patru maşini a avut loc în această după-amiază! O persoană a murit, iar alte paisprezece au fost rănite

DISTRIBUIȚI

O nouă tragedie a însângerat Drumul Naţional 2, în apropierea municipiului Urziceni! Un accident teribil în care au fost implicate patru maşini a avut loc în această după-amiază! O persoană a murit, iar alte paisprezece au fost rănite după ce maşinile în care se aflau, s-au ciocnit. Autorităţile au activat imediat planul ROŞU de urgenţă. La faţa locului a fost trimis chiar şi un elicopter SMURD care a dus unul dintre răniţi la Bucureşti. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!.
Până să ajungă autorităţile, martorii au încercat din răsputeri să salveze viaţa celor blocaţi în maşinile avariate.
În cumplitul carambol au fost implicate patru vehicule, printre care şi un microbuz. Din primele informaţii, şoferul care a provocat accidentul circula cu viteză, deşi carosabilul era ud.
Imediat a fost activat planul roşu de urgenţă, iar la faţa locului s-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Şapte oameni au fost descarceraţi.
A fost solicitat inclusiv un elicopter SMURD pentru transportul victimelor.
Poliţiştii urmează să stabilească ce a dus la această tragedie.