O nouă ipoteză este luată în calcul în cazul morţii lui George Michael. La două săptămâni de la decesul artistului, anchetatorii nu exclud varianta unei supradoze de droguri

DISTRIBUIȚI

O nouă ipoteză este luată în calcul în cazul morţii lui George Michael. La două săptămâni de la decesul artistului, anchetatorii nu exclud varianta unei supradoze de droguri , mai ales că datele furnizate de autopsie sunt considerate neconcludente.

Pentru anchetatorii britanici ultimele ore din viaţa regretatului George Michael nu sunt deocamdată foarte clare. Cum nici necropsia nu a indicat o cauză precisă a decesului, se ia în calcul administrarea unei supradoze de droguri. Pentru a afla detalii poliţia s-a deplasat la locuinţa pe care artistul în vârstă de 53 de ani o împărţea cu partenerul său, hair stilistul Fadi Fawaz. Anchetatorii încearcă să afle de asemenea si cine l-a vizitat pe cântăreţ în ultima săptămână. La toate semnele de întrebare se adaugă şi câteva controverse generate chiar de Fadi Fawaz. Acesta a declarat că în noaptea de dinaintea morţii lui George Michael, ar fi dormit în maşină şi că a descoperit trupul neînsufleţit dimineaţa, când s-a dus să-l trezească pe artist pentru a lua prânzul de Crăciun împreună, a;a cum era programat. Relaţia dintre cei doi nu mai era însă una liniştită de peste un an şi jumătate, după cum au declarat apropiaţi ai cuplului. Imediat după anunţul morţii lui George Michael, pe contul de Twitter al lui Fadi Fawaz au apărut o serie de postări care indicau varianta sinuciderii. 

Ulterior Fadi a negat orice legătură cu postările şi  a susţinut că pagina i-a fost spartă de hackeri, ca atare şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare şi a declarat că nu doreşte să mai comenteze nimic legat de acest subiect. Anchetatorii le-au cerut tuturor paparazzilor care au surprins imagini cu cei care l-au vizitat pe George Michael în ultima săptămână , să le predea de urgenţă. Rămâne de văzut ce va indica şi examenul toxicologic al probelor prelevate de la artist imediat după moarte şi abia apoi va fi formulată o cauză oficială a dispariţiei regretatului George Michael. După decesul său fanii au cumpărat un număr record de discuri, peste jumătate de milion de exemplare.