O melodie românească a răsunat peste hotare şi a cucerit publicul rus, la un show de talente pentru copii. Interpretă a fost o tânără din Republica Moldova. Copila a cântat piesa „Lupii” a cântăreţei Adda din România şi a făcut un adevărat spectacol pe scenă

DISTRIBUIȚI

O melodie românească a răsunat peste hotare şi a cucerit publicul rus, la un show de talente pentru copii. Interpretă a fost o tânără din Republica Moldova. Copila a cântat piesa „Lupii” a cântăreţei Adda din România şi a făcut un adevărat spectacol pe scenă. Şi vestimentaţia a fost în ton, tânăra optând pentru un costum naţional stilizat.

Iuliana Beregoi a făcut senzaţie în Rusia după ce a cântat în limba română piesa „Lupii”, inspirată din folclorul românesc. Tânăra, în vârstă de 12 ani, a reuşit chiar să îi facă pe unii ruşi să cânte în română. Copila a urcat pe scenă purtând un costum naţional stilizat şi a cucerit atât publicul, cât şi juriul. Prestaţia ei a stârnit ropote de aplauze în cadrul finalei show-ului rusesc de talente.

Iuliana nu a fost aleasă câştigătoare, dar rămâne cu experienţa unei seri în care a reuşit să emoţioneze publicul rus. În mediul online, tânără se bucură de mult succes după ce şi-a lansat propriul canal de Youtube. A reuşit să adune peste 200.000 de abonaţi în doar câteva luni. Totodată, copila are şi câteva single-uri care au fost foarte bine primite de public. Una dintre piese a adunat peste 14 milioane de vizualizări, iar alta are aproape 2 milioane de accesări la doar o săptămână de la lansare.

Iuliana, originară din Orhei, Republica Moldova, a fost aplaudată şi de publicul din ţara noastră la începutul lunii aprilie. A susţinut atunci cel mai mare concert al ei din România.