O maşină a fost furată dintr-o spălătorie auto din Piteşti! Iar principalul suspect este unul dintre angajaţi, un tânăr de 28 de ani, care a fost surprins pe camerele de supraveghere cum iese cu autoturismul din curte. Poliţiştii îl caută acum şi îl cercetează nu doar pentru furt, ci şi pentru că a condus fără să aibă permis

DISTRIBUIȚI

O maşină a fost furată dintr-o spălătorie auto din Piteşti! Iar principalul suspect este unul dintre angajaţi, un tânăr de 28 de ani, care a fost surprins pe camerele de supraveghere cum iese cu autoturismul din curte. Poliţiştii îl caută acum şi îl cercetează nu doar pentru furt, ci şi pentru că a condus fără să aibă permis.

Domnul Răduică este client fidel al acestei spălătorii auto din Piteşti. Şi-a dus maşina la spălat, dar patronul i-a spus că este foarte aglomerat şi că abia spre seară se va putea ocupa de maşina lui.

Proprietarul spălătoriei a sesizat dispariţia maşinii dimineaţă, când a venit la serviciu.

Păgubitul spune că a dat pe maşină 17 mii de euro şi speră să şi-o recupereze cât mai repede, cu atât mai mult cu cât au făcut plângere la poliţie atât el cât şi patronul spălătoriei.

Bărbatul filmat cum iese cu maşina din spălătorie se numeşte Sergiu Florin Constantin, are 28 de ani şi este din Slatina. El este acum căutat de poliţişti. Patronul lui ştia că, în fiecare lună, Constantin trebuia să meargă la secţie, pentru o procedură impusă într-un alt dosar în care era cercetat.