O mare de oameni a fost în gara din Constanţa, în acestă după amiază. Cei care n-au avut maşini au plecat cu trenul spre casă, dar alegerea n-a fost deloc una inspirată

DISTRIBUIȚI

O mare de oameni a fost în gara din Constanţa, în acestă după amiază. Cei care n-au avut maşini au plecat cu trenul spre casă, dar alegerea n-a fost deloc una inspirată. Au fost atât de mulţi călători încât toate locurile s-au epuizat, iar turiştii au fost nevoiţi să stea în picioare, tot drumul, cu toate că CFR a suplimentat numărul de locuri cu peste 10.000.

Toate poveştile trăite în aceste zile pe litoral s-au depănat în gară… Epuizaţi, dar fericiţi, tinerii s-au întins pe bagaje şi-au aşteptat trenul care părea că nu mai vine vreodată.

Cu gândul la vară, petrecăreţii şi-au făcut şi câteva calcule. Şi n-au ieşit deloc bine… În minivacanţa petrecută la Mamaia, turiştii au cheltuit cam cât ar fi dat pentru o săptămână all inclusive la vecinii bulgari.

 Conform statisticilor, 40 de mii de turişti au fost de 1 mai la mare. Şi vorbim aici doar despre cei care s-au cazat la hoteluri şi la pensiuni. Lor li se mai adaugă şi cei care au dormit în corturile amplasate direct pe nisip