O învăţătoare din Iași a fost filmată în timp ce bătea doi copii, la ora de matematică. Unul dintre colegii copiilor agresaţi a reuşit să filmeze întreaga scenă

DISTRIBUIȚI

Caz revoltător într-o şcoală din Iaşi. O învăţătoare a fost filmată în timp ce bătea doi copii, la ora de matematică. Unul dintre colegii copiilor agresaţi a reuşit să filmeze întreaga scenă. În acelaşi timp o ruga pe învăţătoare să nu-i mai lovească pe elevi. Părinţii celor doi micuţi de clasa a 3-a sunt revoltaţi şi spun că vor depune plângere împotriva cadrului didactic, iar conducerea şcolii a demarat o anchetă. Vă avertizăm că urmeaza imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Scenele violente au avut loc ieri în şcoala generală „Alexandru Vlahuţă”, din Iaşi. Sătul de urletele colegilor agresaţi de învăţătoare, unul dintre elevi a scos telefonul din ghiozdan si a filmat episodul halucinant.

În imagini se vede cum învăţătoarea îl loveşte peste cap pe un copil de clasa a 3-a. Apoi, nervoasă că un alt elev pleacă de la locul lui, femeia se năpusteşte şi asupra lui şi îl dă cu capul de bancă. Nici măcar rugăminţile unui alt copil nu o înduplecă pe învăţătoare, care continuă să-l lovească cu putere.

Învăţătoarea a refuzat să comenteze imaginile apărute în spaţiul public. Conducerea şcolii a demarat însă o anchetă.

Părinţii celor doi copii sunt revoltaţi aşa că astăzi au venit la şcoală într-un suflet pentru a sta de vorbă cu directorul unităţii de învăţământ.

Oamenii sunt hotărâţi să depună plângere atât la poliţie cât şi la inspectorat. Astăzi, la şcoală şi-au făcut apariţia şi poliţiştii.

Învăţătoarea lucrează la catedră de peste 30 de ani, iar peste doar câteva luni ar trebui să iasă la pensie. Părinţii copiilor bătuţi spun că elevii au nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste traumele provocate la şcoală.