O învăţătoare din Bistriţa este acuzată că loveşte şi terorizează copiii, la şcoală! 16 elevi au reclamat deja abuzurile sale, cu atât mai mult cu cât unul dintre ei a ajuns la spital, cu atac de panică. Părinţii cer ca învăţătoarea să fie înlocuită, în cazul în care nu îşi schimbă atitudinea. Altfel, sunt decişi să îşi mute copiii la o altă şcoală

DISTRIBUIȚI

O învăţătoare din Bistriţa este acuzată că loveşte şi terorizează copiii, la şcoală! 16 elevi au reclamat deja abuzurile sale, cu atât mai mult cu cât unul dintre ei a ajuns la spital, cu atac de panică. Părinţii cer ca învăţătoarea să fie înlocuită, în cazul în care nu îşi schimbă atitudinea. Altfel, sunt decişi să îşi mute copiii la o altă şcoală.

Învăţătoarea acuzată predă la şcoala din Piatra Fântânele. Copiii din clasa ei refuză de mai bine de două săptmâni să mai meargă la cursuri, speriaţi fiind de atitudinea brutală pe care o are. Ei susţin că doamna îi loveşte de bancă, îi jigneşte şi le vorbeşte foarte urât.

Părinţii spun că se confruntă cu aceste probleme de la începutul semestrului, după ce ce învăţătoarea a fost numită coordonatoarea şcolii din Piatra Fântânele.

Pe perioada vacanţei, părinţii au încercat să discute cu învăţătoarea şi să rezolve problemele, dar nu au reuşit. Au solicitat ajutorul unui psiholog, care să îi consilieze pe copii. După ce i-a evaluat, acesta a anunţat că cei mici sunt traumatizaţi.

Părinţii susţin că doar copiii care locuiesc în timpul săptămânii la mănăstire sunt maltrataţi. Stau acolo, de luni până vineri, ca să nu mai facă zilnic peste 30 de kilometri până acasă, iar măicuţele se ocupă de ei cu mare grijă. Disperaţi din cauza atitudinii nedrepte, părinţii au depus o plângere şi au cerut sprijinul procurorilor.