O fostă finalistă la concursul Miss Italia trece prin momente teribile după ce fostul iubit a atacat-o şi a stropit-o cu acid. Tânăra Gessica Notaro este aproape desfigurată

DISTRIBUIȚI

O fostă finalistă la concursul Miss Italia trece prin momente teribile după ce fostul iubit a atacat-o şi a stropit-o cu acid. Tânăra Gessica Notaro este aproape desfigurată, iar medicii spun că e posibil să-şi piardă vederea la unul dintre ochi. Urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Gessica Notari , fostă finalistă la concursul miss Italia l-a cunoscut pe Eddy Tavares în 2014, pe vremea când amândoi au lucrat într-un delfinariu. Pasiunea pentru animale i-a unit, iar relaţia lor a durat aproape 2 ani. Gessica a dorit despărţirea, cu care se pare că Eddy nu a fost de acord. Şi după ce s-au despărţit , a continuat s-o hărţuiască, până când Gessica a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui. Se pare că individul a ameninţat-o în repetate rânduri şi se manifesta violent. Aşa a fost şi ieri când a aşteptat-o pe tânără să revină seara acasă, într-un complex de apartamente din oraşul Rimini, acolo unde cei doi au locuit împreună.La adăpostul întunericului, fără să scoată un cuvânt s-a îndreptat înspre Gessica, a scos o sticlă cu o substanţă corozivă, cel mai probabil un acid şi a stropit-o pe faţă, pe umăr şi pe unul dintre picioare. Fosta iubită s-a prăbuşit la pământ . Ea a fost transportată în stare gravă, dar stabilă la spitalul din Rimini, unde medicii au declarat că rănile de pe faţă sunt adânci, iar ochii sunt foarte afectaţi. Este foarte posibil ca Gessica să nu mai vadă cu unul dintre ochi. În plus ea va avea nevoie de o serie de operaţii estetice care să-i refacă faţa mutilată de acid. Vecinii fetei, care l-au cunoscut şi pe agresor au fost şocaţi de incident.

Eddy Tavares a fost deja reţinut de poliţie şi prezentat judecătorilor. El este acuzat de vătămare corporală cu premeditare şi acte de cruzime, aşa că , cel mai probabil va sta ani mulţi după gratii.