O fetiţă în vârstă de nouă ani ne roagă să o ajutăm să ducă o viaţă normală! Vorbim despre Ioana, copila din Cluj-Napoca, diagnosticată cu o formă gravă de scolioză, pentru care dumneavoastră, telespectatorii noştri, aţi mai întins o mână de ajutor şi vă mulţumim pentru asta! Micuţa trebuie să ajungă de urgenţă în Franţa pentru a putea fi operată

DISTRIBUIȚI

O fetiţă în vârstă de nouă ani ne roagă să o ajutăm să ducă o viaţă normală! Vorbim despre Ioana, copila din Cluj-Napoca, diagnosticată cu o formă gravă de scolioză, pentru care dumneavoastră, telespectatorii noştri, aţi mai întins o mână de ajutor şi vă mulţumim pentru asta! Micuţa trebuie să ajungă de urgenţă în Franţa pentru a putea fi operată. Intervenţia costă patruzeci de mii de euro, iar părinţii Ioanei mai au nevoie de aproximativ şapte mii. Numai până la noapte, la ora douăsprezece, mai putem dona 2 euro prin sms la 8832 cu textul „Ioana”. Împreună putem învinge boala cruntă care o ţine pe Ioana, zi de zi, într-un scaun cu rotile.

La numai doi ani şi jumătate, Ioana a fost diagnosticată cu o formă gravă de scolioză ce-i afectează întreg organismul. De atunci îşi petrece timpul în pat sau….în scaunul cu rotile.

Operaţia de care Ioana are nevoie nu se poate face în România. La noi nu există tijele care să-i poată susţine fetiţei coloana vertebrală. Trei medici, doi din Bucureşti şi unul din Cluj, au emis rapoarte medicale care atestă faptul că Ioana nu poate fi supusă intervenţiei chirurgicale în ţara noastră.

În timp ce doarme, Ioana foloseşte un aparat ce o ajută să respire. De câte ori merge la şcoală trupul îi e acaparat de dureri groaznice. Statul cu orele în scaunul cu rotile îi provoacă mari dureri de spate. Dincolo de greutăţile prin care trece, fetiţa continuă să râdă şi să creadă că într-o zi va putea alerga alături de fratele ei Iustin.

Până acum, cu ajutorul asociaţiei „Salvează o Inimă”, şi cu ajutorul dumneavoastră, al telespectatorilor Prima TV, s-a strâns o mare parte din suma de 40 de mii de euro de care Ioana are nevoie pentru a putea fi operată. Mai e nevoie de circa 7 mii de euro. Până la noapte, la ora douăsprezece, putem strânge aceaşti bani. Cu un sms la 8832, cu textul „Ioana”.