O fetiţă de numai 4 ani dintr-o localitate vasluiană a murit stupid, în curtea casei natale. Rămăsese nesupravegheată şi a căzut într-o groapă plină cu apă

DISTRIBUIȚI

O fetiţă de numai 4 ani dintr-o localitate vasluiană a murit stupid, în curtea casei natale. Rămăsese nesupravegheată şi a căzut într-o groapă plină cu apă. Nu era mai adâncă de un metru, dar chiar şi aşa biata copilă nu a mai avut nicio şansă. Când mama ei a găsit-o intrase deja în stop cardio respirator. A fost dusă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Urmează imagini cu puterrnic impact emoţional.

Tragedia s-a petrecut ieri, în duminica floriilor, în satul Pungeşti. Fetiţa îşi petrecuse onomastica împreună cu părinţii la bunici, iar când s-au întors acasă, a mai rămas în curte…

Nu a durat mult, dar acele câteva minute au fost fatale… Cea mică a căzut în groapa pe care tatăl ei o săpase ca să ţină apă pentru animale… Când mama ei a găsit-o acolo, era deja fără puls. A luat-o speriată, în braţe, şi a dus-o la o vecină, care este asitentă medicală.

Când au venit medicii de la ambulanţă, au preluat manevrele de resuscitare, apoi au dus fetiţa la spitalul din Vaslui.

În sat, tot localnicii sunt uluiţi şi nu-şi explică cum s-a întâmplat o asemenea tragedie.

Fetiţa era singură la părinţi, dar mama ei este acum însărcinată în trei luni. Dacă se va dovedi că fiica ei a murit din cauza neglijenţei, ea ar putea fi cercetată de autorităţi.