O fetiţă de nici doi ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul patru al spitalului din Medgidia. Mama ei o aşezase pe pervazul geamului şi … într-o clipă de neatenţie, fetiţa s-a desprins din braţele femeii, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol

DISTRIBUIȚI

O fetiţă de nici doi ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul patru al spitalului din Medgidia. Mama ei o aşezase pe pervazul geamului şi … într-o clipă de neatenţie, fetiţa s-a desprins din braţele femeii, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Medici, asistentele…chiar şi pacienţi din spital au alergat într-un suflet să o salveze pe copilă. Cea mică nu a avut nicio şansă, după ce s-a prăbuşit în gol de la 10 metri.

Fetiţa de 1 an şi 6 luni era internată împreună cu mama ei într-un salon al Spitalului din Medgidia. Cele două veneau din Băneasa, o comună unde nu există spital, după ce copila fusese diagnosticată cu pneumonie. Aseară, femeia a ieşit pe hol împreună cu fetiţa şi s-a oprit în dreptul unui geam. Acolo s-a întâmplat nenorocirea. În stare de şoc, mama le-a povestit medicilor că a scăpat pur şi simplu copilul din braţe.

Imediat după incident, mama fetei a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Are doar 24 de ani şi fetiţa de un an şi şase luni era singurul ei copil. În sprijin i-au venit rudele, aflate şi ele în stare de şoc.

Directorul spitalului spune că urmează să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. Va demara şi o anchetă pentru a afla dacă la mijloc ar fi vorba de încălcări ale regulamentului. Şi poliţia a deschis o anchetă!