O femeie în vârstă de 32 de ani, agent al unei firme de creditare, a fost înjunghiată de un datornic. Bărbatul a vrut să o omoare, spun procurorii

DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 32 de ani, agent al unei firme de creditare, a fost înjunghiată de un datornic! Bărbatul a vrut să o omoare, spun procurorii. Tânăra, însărcinată în două luni, a fost transportată de urgenţă la spital, iar medicii spun că atât ea, cât şi copilul sunt acum în afara pericolului.

Teribilul incident s-a petrecut în localitatea bihoreană Roşiori. Femeia de 32 de ani lucrează ca agent de colectare la o firmă care oferă credite pe termen scurt. Aseară, ea s-a întâlnit cu unul din datornici, un tânăr de 21 de ani, ca să îl convingă să returneze banii. Stând de vorbă cu el, în maşina lui, acesta a înjunghiat-o. Ea a reuşit să fugă, dar agresorul a urmărit-o şi a vrut din nou să o omoare. Speriat, la un moment dat a abandonat-o şi a fugit. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor şi transportată la Spitalul Judeţean, cu multiple plăgi înjunghiate.

Supectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de tentativă de omor.