O femeie din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de concubinul său. Acesta tocmai aflase că ea îl înşeală şi, înnebunit parcă de gelozie, a reacţionat extrem de violent

DISTRIBUIȚI

O femeie din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de concubinul său. Acesta tocmai aflase că ea îl înşeală şi, înnebunit parcă de gelozie, a reacţionat extrem de violent. A bătut-o şi a înjunghiat-o de mai multe ori. El a fost deja arestat pentru 30 de zile şi, dacă va fi găsit vinovat de violenţă în familie, riscă 5 ani de închisoare.

El este Piperaş şi locuieşte în Titu! Are 34 de ani, o nevastă şi un copil, după cum susţine această femeie de 31 de ani, cu care are o relaţie extraconjugală de mai bine de un.

Sătulă de această situaţie, femeia abia întoarsă în ţară l-a anunţat pe Piperaş că nu vrea să mai audă de el. Atunci el s-a răzbunat cu o violenţă greu de înţeles.

Plină de sânge, femeia a ajuns la spitalul din Târgovişte într-o stare foarte gravă.

Între timp, agresorul a fost luat de poliţişti la audieri. El le-a povestit că a reacţionat atât de brutal după ce a găsit în telefonul femeii un mesaj de dragoste pe care ea l-ar fi trimis unui alt bărbat.

Şi culmea, după toate acestea el vrea să se împace cu ea, pentru că… o iubeşte!

Totuşi, procurorii au încadrat această faptă la infracţiunea de violenţă în familie.