O femeie din Argeş a fost înjunghiată mortal de concubinul, alături de care trăia de 15 ani. Totul s-a petrecut sub ochii copiilor lor, doi minori de 8, respectiv 10 ani

DISTRIBUIȚI

Ucisă cu sânge rece în faţa copiilor. O femeie din Argeş a fost înjunghiată mortal  de concubinul, alături de care trăia de 15 ani. Totul s-a petrecut sub ochii copiilor lor, doi minori de 8, respectiv 10 ani. Acum, oamenii legii îl caută pe bărbat în pădurile din jurul localităţii unde a avut loc episodul sângeros.

Bărbatul de 44 de ani şi concubina lui, cu 15 mai tânără, locuiau în aceeaşi casă, din localitatea Moşoaia şi aveau împreună doi copii de 8 şi 10 ani. În urmă cu două luni, cei doi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp, iar de câteva zile femeia se întorsese acasă.

Astăzi însă, după o ceartă cumplită, tânăra l-a ameninţat pe bărbat că pleacă din nou de acasă. Furios, individul şi-a înjunghiat mortal iubita şi imediat după episodul sângeros, a fugit de la faţa locului.

Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii celor doi copii ai cuplului care sunt acum în stare de şoc. Aceştia au fost duşi la un vecin şi urmează să fie consiliaţi. Bunicii lor sunt în stare de şoc.

Vecinii spun că bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru aceeaşi faptă.

Anchetatorii au început căutările în pădurile din jurul satului în care a avut loc crima, dar şi pe drumurile de acces în sat.