O familie întreagă a ajuns la spital după ce a fost spulberată de o şoferiţă neatentă. Explicaţiile halucinante ale tinerei de 23 de ani

DISTRIBUIȚI

O familie întreagă a ajuns la spital după ce a fost spulberată de o şoferiţă neatentă. Tânăra de 23 de ani a intrat într-o depăşire periculoasă, însă în loc să fie atentă la drum, ea privea nedumerită la două maşini lovite, staţionate pe marginea drumului. Acela a fost şi momentul în care a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un grup de oamenii care stăteau la marginea străzii. Trei bărbaţi şi un copil au ajuns de urgenţă la spital. Momentul impactului a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă şo este greu de privit. Atentie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Drumul European 85. Ora 12.00. Un apel la 112 anunţă un accident la ieşire din localitatea Gura Câlnăului. Salvatorii ajung la faţa locului şi preiau un şofer care a fost rănit uşor, după ce a intrat cu maşina într-un alt autoturism. Imediat începe cercetarea la faţa locului.

Ora 12.30. În timp ce anchetatorii fac primele măsurători, la doar câţiva metri distanţă, o şoferiţă intră într-o depăşire periculoasă, însă îşi ia ochii de la drum, pentru a vedea ce se întâmplă cu cele două maşini implicate în accident. Distrată, tânăra observă prea târziu că din sens opus vine o altă maşină şi trage de volan în ultimul moment pentru a reveni pe bandă ei de circulaţie. Acela este şi momentul în care pierde controlul volanului şi intră în plin într-un grup de oameni.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinde între 30 şi 47 de ani, dar şi un copil de şase ani au fost spulberaţi de maşina şoferiţei. Cele patru victime au ajuns de urgenţă la spital.

Maşina scăpată de sub control a tinerei şoferiţe a distrus şi trei autoturisme parcate pe marginea drumului.

Poliţiştii au deschis acum pe numele tinerei un dosar penal de vătămare corporală din culpă.