O eleva în vârstă de 16 ani, din Huşi, a leşinat la şcoală după ce a consumat etnobotanice. S-a întâmplat chiar în timpul orei de curs

DISTRIBUIȚI

O eleva în vârstă de 16 ani, din Huşi, a leşinat la şcoală după ce a consumat etnobotanice. S-a întâmplat chiar în timpul orei de curs. Speriaţi, dascălul, dar şi colegii fetei au chemat ajutoare, iar tânăra a ajuns de urgenţă la spital. Luată la întrebări de medici, adolescenta a recunoscut că în pauză a consumat substanţe halucinogene.

Elevii se aflau la ora de geografie când Julia şi-a pierdut cunoştinţa. Şocat, profesorul a solicitat de urgenţă intervenţia unei ambulanţe, iar echipajul medical sosit la faţa locului a transportat-o la spital pe adolescentă. Acolo, medicii aveau să descopere că stările de leşin erau date de substanţele halucxinogene..

Totul ar fi început în pauza de dinantea orei de geografie când, alături de o colegă, tânăra ar fi consumat substanţe interzise. Adolescenta a recunoscut apoi în faţa medicilor că a consumat etnobotanice. Şi nu ar fi singura persoană care apelează la substanţe interzise. Oficialii vorbesc despre o reţea de distribuire a drogurilor bine pusă la punct în Huşi.

Directorul şcolii generale unde fata a învăţat până anul trecut nu-şi explică gestul.

Conducerea Colegiului Agricol „Dimitrie Cantemir” nu a vrut să comenteze cazul şi nici cum a fost posbil ca eleva să consume în incinta şcolii substanţe halucinogene. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.