O descoperire macabră a fost făcută în această dimineaţă, într-o casă din Constanţa! Pompierii, chemaţi în ajutor de un chiriaş, au găsit o femeie şi un bărbat care erau morţi de câteva zile

DISTRIBUIȚI

O descoperire macabră a fost făcută în această dimineaţă, într-o casă din Constanţa! Pompierii, chemaţi în ajutor de un chiriaş, au găsit o femeie şi un bărbat care erau morţi de câteva zile. Deocamdată nu se ştie nici când şi nici cum s-au produs decesele, dar legiştii care au preluat cadavrele vor lămuri totul, după ce vor face necropsiile. Poliţiştii iau în calcul toate variantele, iar cea mai plauzibilă pare a fi o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Proprietarea acestei case închiriase câteva camere unor bărbaţi. Fiind sărbători, toţi plecaseră, aşa că nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în lipsa lor, cu femeia.

Au venit imediat pompierii şi medicii, chemaţi prin serviciul de rugenţă 112.

Amândoi erau în pat, semn că între ei era o legătură amoroasă, cred anchetatorii. De altfel, vecinii spun că femeia avea tot timpul musafiri pe care nu îi cunoşteau.

Asta încearcă să stabilească acum anchetatorii, care încă nu au aflat identitatea bărbatului decedat. Poliţiştii şi legiştii au împânzit curtea şi au prelevat probe şi amprente de la faţa locului.

Criminaliştii care au intrat în casă spun că nu e nimic răvăşit; nu lipsesc obiecte,nu a fost nicio urma de violenta : nici pe trupurile celor 2 si nici in camera. Este foarte probabil ca instalatia de-ncalzit sa-i fi omorat, prin emanarea de monoxid de carbon”. Locuinţa nu era racordată la reţeaua de gaze, iar femeia se încălzea cu ajutorul unui arzator conectat la o butelie.