O crimă îngrozitoare a spulberat, aseară, liniştea unui cartier din Constanţa! Un bărbat de 62 de ani fost omorât în bătaie de prietenul său, iar acesta şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. El a fost deja reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă

DISTRIBUIȚI

O crimă îngrozitoare a spulberat, aseară, liniştea unui cartier din Constanţa! Un bărbat de 62 de ani fost omorât în bătaie de prietenul său, iar acesta şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. El a fost deja reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

În realitate, însă, lucrurile au stat cu totul altfel. Cei doi erau prieteni vechi, iar cunoscuţii spun că mergeau împreună la pescuit şi că deseori se întâlneau să bea.

Se pare că aseară cei doi au întrecut măsura şi că, la un  moment dat, s-au luat la ceartă. Proprietarul şi-a luat la pumni amicul care îi venise în vizită şi nu s-a mai oprit decât atunci când acesta s-a prăbuşit, fără suflare. Apoi a mers apoi la un vecin şi i-a povestit întreaga grozăvie.

Acesta a sunat la 112 şi imediat au sosit medicii de la ambulanţă. Victima era deja în stop cardiorespirator.

Cazul este acum anchetat de poliţişti, sub coordonarea unul procuror de la Parchetul Tribunalului Constanţa.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă ani grei de închisoare.